VOICE MASSAGE

Äänentuottoon läheisesti liittyvien lihasten ja hengityslihasten rentouttamista klassisen hieronnan otteilla

Voice massage on kurkunpään ulkoisten ja siihen läheisesti liittyvien lihasten sekä hengityslihasten rentouttamista klassisen hieronnan otteilla. Hoidon aikana käsitellään ylävartalon, kaularangan, kasvojen ja pään alueita ja kohdistetaan hieronta syvätason lihaksiin ja lihasryhmiin. Mukaan kuuluvat myös syvähengitysharjoitukset. 

Hoitomenetelmän avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tuottamiselle sekä tasapainoiselle hengitykselle. Hoitokertoja tarvitaan yleensä 2-5, mutta pitkälle edenneissä ääni- ja hengityselinvaivoissa tai työuupumustilanteessa enemmän. Äänihäiriöiden oireita ovat esimerkiksi äänen väsyminen tai pettäminen pitkien fraasien aikana, palan tunne kurkussa, nielemisen tai hengittämisen vaikeutuminen.

Äänen käyttäjille

Voice Massage sopii erityisesti myyjille, konsulteille, laulajille, opettajille, kosmetologeille, kampaajille, lastentarhaopettajille, näyttelijöille ja urheilijoille eli kaikille, jotka käyttävät ääntään työssä tai harrastuksissa. Päätteen ääressä paljon työskentelevät saavat apua sekä ryhtivirheisiin että rintakehän alueen lihasten kiputiloihin. 

Voice Massage -terapian käyttökohteet

  • Ääniammattilaisten äänihäiriöiden ennaltaehkäisynä
  • Puhe- ja ääniterapian sekä laulunopiskelijoiden tukihoitona
  • Purentalihasjännitysten ja kiputilojen poistamiseen
  • Ryhdin parantamiseksi
  • Urheilijoiden, astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktion helpottamiseksi
  • Yleisenä rentoutumiskeinona ja lihasjännistysten poistamikseksi

Hinnasto

Voice Massage

90min

80€

Erinomainen aineeton lahja hänelle, 
jolla on jo kaikkea

Lähetä ystävä Pietarinkadulle rentotumaan ja tehostamaan arkeaan.