Esittely

Jalkapalloilijasta hierojaksi

Olen Kia Sköld, koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja Voice Massage -terapeutti Helsingistä. Jaan kivijalkaputiikkia Ullanlinnassa Pietarinkadulla yhdessä ihanan ja erittäin ammattitaitoisen kosmetologin kanssa. Tilamme on erittäin viihtyisä ja lähellä bussi- ja ratikkapysäkkejä, joten luoksemme on helppo kulkea.

Kiinnostus ihmiskehoa ja sen hoitamista kohtaan syttyi niihin aikoihin, kun pelasin kilpatasolla jalkapalloa. Harjoitus- ja pelimääriä oli paljon varsinkin kesäisin, minkä takia lihashuollon merkitys oli erittäin suuri. Yleensä turnaus- ja pelimatkat kulutettiin korteilla pelaamiseen tai lukemiseen, mutta minä hieroin bussin takaosassa joukkuetovereiden väsyneitä jalkoja. Oli aina hyvin kiehtovaa nähdä, miten suuren muutoksen sain lihaksiin ihan pelkällä ravistelulla. Lopulta hieroin jo koulun välitunneillakin kavereiden kipeitä hartioita ja ajan kuluessa kiinnostuksesta syttyi intohimo.

Nykyään ihmisten arki on erittäin kiireistä ja työelämä vaativampaa siksi nautin erittäin paljon siitä, että voin tarjota asiakkailleni pienen hengähdystauon kaiken hulinan keskellä.

Kia Sköld

MITIksen Perustaja

 Hieronnan aikana kehon ja mielen kuuluu rentoutua, minkä takia panostankin kaikissa hoidoissani siihen, että käytän monipuolisia otteita ja kuuntelen asiakkaiden toiveita. Annan mielelläni myös helppoja vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon niin töihin kuin vapaa-ajallekin. Parhainta tässä työssä onkin levännyt ja tyytyvänen ilme asiakkaan kasvoilla hoidon jälkeen, koska silloin olen onnistunut saamaan hänet unohtamaan edes hetkeksi hektisen arjen. Hieronta sopii kaikille ja luonani käykin paljon eri ikäisiä ihmisiä, joiden vaivat ja hieronnan tarpeet vaihtelevat toimistotyön kuormittamista hartioista tavoitteellisten liikkujien väsyneisiin lihaksiin ja raskaana olevien äitien lantionseudun jännitystiloihin. Apua saa myös purentatoimintahäiriöön, hengityksen ja äänentuoton ongelmiin.

Kilpaurheilijataustani ansiosta olen kaikkiruokainen liikunnan suhteen ja yleensä harrastukseni vaihtelevat  vuodenaikojen mukaan. Rentoudun kuitenkin parhaiten luonnossa ja eläinten parissa, joten ulkoilen niin talvisin kuin kesäisin koirani kanssa paljon, eksyn välillä hevostallille tai isäni kanssa veneilemään ja käyn avomieheni kanssa frisbeegolffaamassa. Syksyllä ja talvella treenaamiseni on aikalailla jooga, juoksu ja kuntosali painotteista. Töihin ja harrastuksiini kuljen yleensä pyörällä, ellei sää ole aivan kaoottinen. Vaikka urheilu on lähellä sydäntäni, osaan myös pysähtyä paikoilleni ja silloin yleensä luen kirjoja, käyn ystävieni kanssa elokuvissa tai pelaamme lautapelejä.

- Kia

Suoritetut lisäkoulutukset

MOBILISOINTITEKNIIKAT

Helsingin Hieronta-akatemia/Noora Seppä, Helsinki, 2019

RASKAUSHIERONTA

SUHK/Terhi Antikainen, Espoo, 2018

TOIMIVA KEHO: ALARAAJA I

SUHK/Terhi Antikainen, Espoo, 2018

Alaselkä/lantio I:Tyypillisiä kiputiloja

SUHK, Jarno Hyytiäinen, Helsinki, 2016​

Alaselkä/lantio II: Epäspesifi kipu

SUHK, Jarno Hyytiäinen, Helsinki, 2016

Niska-Hartiaseudun ja yläraajan TULE - ongelmat ja niiden hoito

SUHK, Mikko Virtala, Leppävaara, 2015​

Kinesioteippauksen perusteita

SUHK, Mikko Virtala, Helsinki, 2015

Ota pieni hengähdystauko arjen keskellä.

Tule Pietarinkadulle rentoutumaan ja tehostamaan arkeasi.