Lahjakortit

Mitis varpaankynsien geelaus
Mitis varpaankynsien geelaus
HEMMOTTELUKORTTI

Hemmottelua ja kauneutta jaloille

Olen yhdessä päävuokralaiseni Victorian kanssa suunnitellut tämän jalkojen hoitopaketin äitienpäivä -ja valmistujaislahjaksi, mutta sen voi hankkia myös ihan omaankin käyttöön näin kesän kunniaksi.

Hoitopakettiin kuuluu kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, varpaiden geelaus sekä rentouttava 30 minuutin jalkahieronta. Hoidon päätteeksi saatte mukaan myös yllätyslahjan.

Hoidon kesto on 90 minuuttia ja hinta 110€.

Voitte ostaa hoitopaketin suoraan toimipisteestämme tai vaihtoehtoisesti tilata sähköpostitse tai puhelimitse. Hemmottelukortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

HIERONTAKORTTI

Lahjakortti hierontaan

 Lahjakortin tilaaminen on helpooa: anna tiedot, valitse sopiva lahjakorttipohja ja lopuksi täytä maksukortin tiedot. Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voi hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voi välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, tulostamalla lahjakortin PDF-tiedoston tai kirjoittamalla sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen.

Huomioithan että ostaessasi lahjakortin, vastuu sen säilyttämisestä sekä käytöstä määräaikaan mennessä on kokonaan lahjakortin ostajalla sekä aikanaan sen saajalla.

Mitiksen lahjakortti

Tilaa hierontakortti