HierontahoiDOT

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta

Hieronta sopii kaikille

Hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma “käsialansa”, eli tapansa soveltaa otteita. 

Säätelen hierontaotteiden voimakkuutta asiakasta kuunnellen, koska mielestäni hoidon laatuun panostaminen on tärkeämpää kuin pelkkä voimankäyttö. Hieronnan tavoite on minulle aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa mahdollisia vaivoja ja ennaltaehkäistä tulevia. Näihin tavoitteisiin pääsen parhaiten asiakkaiden kanssa, kun yhdistelen hoidon aikana koulutuksissa oppimiani eri hierontatekniikoita esimerkiksi klassista ja urheiluhierontaa sekä mobilisointitekniikoita. Annan mielelläni myös vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon. 

Hieronta sopii kaikille, iästä, ammatista tai harrastuksista riippumatta. Osa asiakkaistani on myös tullut jonkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivan takia. Jokaisen keho on erilainen ja se myös reagoi hierontaan eri tavoin, minkä takia hoitovälikin on yksilöllinen. Sopiva hoitorytmi löytyy vain kokeilemalla ja omista hierontatarpeista keskustellen yhdessä hierojan kanssa. Hoitovasteeseen vaikuttaa myös arjen ja harrastusten kuormitus niin henkisesti kuin fyysisestikin. Aika moni käy ylläpitävässä ja ennaltaehkäisevässä hoidossa, mikä estää aiempien kipu- ja jännitystilojen palautumista ennalleen.

 

Erikoishoidot

Rentouttava hieronta 30min

Täydellinen hierontahoito sinulle, joka et välitä kauhean pitkistä hierontahoidoista, mutta kaipaat hemmottelua niskan, kasvojen ja pään alueelle. Hieronnan aikana käytetään joko valitsemaasi tuoksu öljyä tai hajutonta hierontavahaa. 

Toimistotyöläisen tehohoito 75min

Sopiva hierontahoito erityisesti päätetöiden kurittamille hartioille ja käsille sekä perusryhti asennon uudelleen löytämiseksi. Hieronnan aikana käsitellään huolellisesti koko rintakehän alue edestä ja takaa, kämmenet, käsivarret sekä niska.

Lihashuoltoa jaloille 75min

Jalkapohjien, pohkeiden ja säärien avaava hieronta, johon kuuluu myös tarvittaessa passiiviset venytykset. Kun juoksu ei lenkkipoluilla kulje tai työskentelet päivittäin seisten, ovat jalkasi juuri tämän hierontahoidon tarpeessa.

Paranna aineenvaihduntaa

Hierontahoidoissa pyritään lisäämään kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja elastisuutta, jotta lihaksista saataisiin rennommat ja keho voisi toimia mahdollisimman optimaalisesti. Hierontaan voidaan yhdistää myös lämpö- ja kylmähoitoja tarpeen mukaan.

Hierontaan ei kannata tulla jos

  • Iholla on infektio tai yleisinfektio kehossa esim. kuume, ärtynyt akne, avohaavat
  • Tulehdusvaiheessa olevat nivel- ja pehmytkudossairaudet esim. reuma, kihti, luukalvontulehdus
  • Akuutti vamma
  • Laskimotukos

Muita huomioonotettavia tiloja hieronnan kannalta ovat mm. syöpä ja kasvaimet, sydänsairaudet, neurologiset sairaudet sekä erilaiset lääkitykset, mutta näistä keskustelen aina ennen hoidon aloitusta ja tarvittaessa voimme konsultoida hoitavaa lääkäriäsi. 

Hinnasto

Hierontahoito

30min

30€

Hierontahoito

45min

40€

Hierontahoito

60min

50€

Hierontahoito

90min

70€

Rentouttava hieronta

30min

32€

Toimistotyöläisen tehohoito

75min

60€

Lihashuoltoa jaloille

75min

60€

Erinomainen aineeton lahja hänelle, 
jolla on jo kaikkea

Lähetä ystävä Pietarinkadulle rentotumaan ja tehostamaan arkeaan.