HierontahoiDOT

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta

Hieronta sopii kaikille

Hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma “käsialansa”, eli tapansa soveltaa otteita. 

Säätelen hierontaotteita ja niiden voimakkuutta asiakasta kuunnellen, koska mielestäni hoidon laatuun panostaminen on tärkeämpää kuin pelkkä voimankäyttö. Hieronnan tavoite on minulle aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa mahdollisia vaivoja ja ennaltaehkäistä tulevia. Näihin tavoitteisiin pääsen parhaiten asiakkaiden kanssa, kun yhdistelen hoidon aikana koulutuksissa oppimiani eri hierontatekniikoita esimerkiksi klassista ja urheiluhierontaa sekä mobilisointitekniikoita. Annan mielelläni myös vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon. 

Hieronta sopii kaikille, iästä, ammatista tai harrastuksista riippumatta. Osa asiakkaistani on myös tullut jonkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivan takia. Jokaisen keho on erilainen ja se myös reagoi hierontaan eri tavoin, minkä takia hoitovälikin on yksilöllinen. Sopiva hoitorytmi löytyy vain kokeilemalla ja omista hierontatarpeista keskustellen yhdessä hierojan kanssa. Hoitovasteeseen vaikuttaa myös arjen ja harrastusten kuormitus niin henkisesti kuin fyysisestikin. Aika moni käy ylläpitävässä ja ennaltaehkäisevässä hoidossa, mikä estää aiempien kipu- ja jännitystilojen palautumista ennalleen.

Esimerkkihoitoja

30min hieronta

Täydellinen hierontahoito sinulle, joka et välitä kauhean pitkistä hieronnoista, mutta kaipaat hemmottelua esimerkiksi niskan, kasvojen ja pään alueelle.  

75min hieronta

Erinomainen hoitoaika erityisesti päätetöiden kurittamille hartioille ja käsille sekä perusryhti asennon uudelleen löytämiseksi. Hieronnan aikana käsitellään huolellisesti koko rintakehän alue edestä ja takaa, kämmenet, käsivarret sekä niska.

90min hieronta

1h 30min ajassa ehdin hyvin käymään alaraajat kauttaaltaan läpi ja tekemään tarvittaessa passiivisia venytyksiä tai kinesioteippausta halutulle alueelle. Kun juoksu ei lenkkipoluilla kulje tai työskentelet päivittäin seisten, ovat jalkasi juuri tämän hierontahoidon tarpeessa.

Paranna aineenvaihduntaa

Hierontahoidoissa pyritään lisäämään kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja elastisuutta, jotta lihaksista saataisiin rennommat ja keho voisi toimia mahdollisimman optimaalisesti. Hierontaan voidaan yhdistää myös lämpö- ja kylmähoitoja tarpeen mukaan.

Hierontaan ei kannata tulla jos

  • Iholla on infektio tai yleisinfektio kehossa esim. kuume, ärtynyt akne, avohaavat
  • Tulehdusvaiheessa olevat nivel- ja pehmytkudossairaudet esim. reuma, kihti, luukalvontulehdus
  • Akuutti vamma
  • Laskimotukos

Muita huomioonotettavia tiloja hieronnan kannalta ovat mm. syöpä ja kasvaimet, sydänsairaudet, neurologiset sairaudet sekä erilaiset lääkitykset, mutta näistä keskustelen aina ennen hoidon aloitusta ja tarvittaessa voimme konsultoida hoitavaa lääkäriäsi. 

Hinnasto

Hieronta

30min

35€

Hieronta

45min

45€

Hieronta

60min

55€

Hieronta

90min

75€

Erinomainen aineeton lahja hänelle, 
jolla on jo kaikkea

Lähetä ystävä rentotumaan ja tehostamaan arkeaan.