URHEILUHIERONTA

Painotetaan hieman enemmän muokkaavia ja venyttäviä otteita sekä aktiivisten ja passiivisten venytysten käyttöä hoidon tukena.

Alkujaan Ruotsista levinnyt länsimainen hierontatyyli, mikä pohjautuu täysin klassisen hieronnan otteisiin. Urheiluhieronnassa painotetaan hieman enemmän muokkaavia ja venyttäviä otteita sekä aktiivisten ja passiivisten venytysten käyttöä hoidon tukena. Urheiluhieroja on erikoistunut ottamaan huomioon urheilijan erilaiset harjoituskaudet ja kilpakaudet suunnitellessaan tämän kehonhuoltoa ja toteuttaessaan sitä.

Nimestään huolimatta urheiluhieronta sopii kaikille, joilla on arkea ja harrastuksia haittaavia kiputiloja ja liikerajoituksia. Osa asiakkaistani on myös tullut hierontaan jonkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivan takia. Urheiluhieronta ei ole siis sen “voimakkaampaa” hierontaa kuin klassinen hierontakaan vaan otteiden voimakkuutta säädellään asiakasta kuunnellen, koska mielestäni hoidon laatuun panostaminen on tärkeämpää kuin pelkkä voimankäyttö. 

Yksilöllinen hoito

Jokaisen keho on erilainen ja se myös reagoi hierontaan eri tavoin, minkä takia hoitovälikin on yksilöllinen. Sopiva hoitorytmi löytyy vain kokeilemalla ja omista tavoitteista keskustellen yhdessä hierojan kanssa. Hoitovasteeseen vaikuttaa myös arjen ja harrastusten kuormitus niin henkisesti kuin fyysisestikin. Aika moni käy ylläpitävässä ja ennaltaehkäisevässä hoidossa, mikä estää aiempien kipu- ja jännitystilojen palautumista ennalleen. 

Urheiluhierontaan ei kannata tulla jos

  • Iholla on infektio tai yleisinfektio kehossa esim. kuume, ärtynyt akne, avohaavat
  • Tulehdusvaiheessa olevat nivel- ja pehmytkudossairaudet esim. reuma, kihti, luukalvontulehdus
  • Akuutti vamma
  • Laskimotukos

 Muita huomioonotettavia tiloja hieronnan kannalta ovat mm. syöpä ja kasvaimet, sydänsairaudet, neurologiset sairaudet sekä erilaiset lääkitykset, mutta näistä keskustelen aina ennen hoidon aloitusta ja tarvittaessa voimme konsultoida hoitavaa lääkäriäsi.

Hinnasto

Urheiluhieronta

30min

30€

Urheiluhieronta

45min

40€

Urheiluhieronta

60min

50€

Urheiluhieronta

90min

70€

Erinomainen aineeton lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Lähetä ystävä Pietarinkadulle rentotumaan ja tehostamaan arkeaan.